ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κανέλα
Μπούκοβο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κανέλα
Μπούκοβο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το πασπαλίζουμε με αλεύρι. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τσιγαρίζουμε το κρέας και το αφαιρούμε. Ρίχνουμε τη πιπεριά, το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, το πελτέ ντομάτας και τα σοτάρουμε. Βάζουμε ξανά το κρέας και ζεστό νερό τόσο όσο να το σκεπάζει.
- Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη κανέλα, το μπούκοβο και το χυμό ντομάτας. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: