ΥΛΙΚΑ
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
500γρ. Ρεβύθια
500ml. Ζωμό λαχανικών
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μαγειρική σόδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
500γρ. Ρεβύθια
500ml. Ζωμό λαχανικών
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μαγειρική σόδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια και το γεμίζουμε με νερό. Την επόμενη μέρα τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε μπολ με τη σόδα και τα ανακατεύουμε. Μετά από μισή ώρα τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στη γάστρα με όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα σκεπάζουμε με νερό και τα ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 3 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: