ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πάπρικα καπνιστή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Πάπρικα καπνιστή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα φιλετάκια και τα μισοτηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και σβήνουμε με το χυμό που μέσα έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα.
- Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά να δέσει η σάλτσα, εάν χρειαστεί συμπληρώνουμε και λίγο νερό για να βράσουν τα φιλετάκια.
- Συνοδεύουμε με τηγανίτες πατάτες ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: