ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κιμά
1- 1 1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών που το διατηρούμε ζεστό
500γρ. Κριαθαράκι
250ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Τσίλι
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1/2 Κουταλάκι γλυκού μέλι
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό κιμά
1- 1 1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών που το διατηρούμε ζεστό
500γρ. Κριαθαράκι
250ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Τσίλι
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1/2 Κουταλάκι γλυκού μέλι
Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητική κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να αλλάξει χρώμα.
- Βάζουμε το κριθαράκι και το ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά, Ρίχνουμε όλα τα υλικά καιτο ζωμό σταδιακά, ανακατεύουμε κατά διαστήματα και συμπληρώνουμε ζωμό όταν χρειάζεται μέχρι το κριθαράκι να βράσει και να είναι al dente.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: