ΥΛΙΚΑ
4-5 Μπουκετάκια μπρόκολου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
6 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Κουταλιές σούπας κατίκι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4-5 Μπουκετάκια μπρόκολου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
6 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Κουταλιές σούπας κατίκι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το μπρόκολο το οποίο προηγουμένως έχουμε ζεματίσει σε νερό που βράζει για 3-4 λεπτά.. Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα.
- Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, αλάτι, πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε την ομελέτα για 5 λεπτά. Μοιράζουμε μέσα στην ομελέτα το κατίκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Μέχρι να είναι έτοιμη η ομελέτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: