ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
250γρ. Φέτα
250ml. Κρέμα γάλακτος
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
250γρ. Φέτα
250ml. Κρέμα γάλακτος
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, τη πιπεριά και το μπέικον και τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κομμάτια και τη προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: