ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κολοκύθια τριμμένα
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Καρότο τριμμένο
1 Φλιτζάνι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Κολοκύθια τριμμένα
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Καρότο τριμμένο
1 Φλιτζάνι μπύρα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια και το καρότο σε ένα σουρωτήρι και τα αλατίζουμε. Τα πιέζουμε με τα χέρια μας να φύγουν τα υγρά τους. Τα βάζουμε σε λεκάνη.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Σκεπάζουμε τη λεκάνη και αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε μικρές ποσότητες από το χυλό. Τηγανίζουμε για 5 περίπου λεπτά να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: