ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φαρφάλε
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Μπούκοβο
Ρίγανη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φαρφάλε
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Μπούκοβο
Ρίγανη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το μαϊντανό και το μπούκοβο. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε, κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το βούτυρο και τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά.