ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1/2 Κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
200ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
1/2 Κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
200ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
5 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το μπέικον πολύ καλά. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ρίχνουμε τη μουστάρδα και το μέλι. Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μία δύο βράσεις.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και σερβίρουμε περιχύνοντας τη σάλτσα κοτόπουλου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: