ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
50ml. Κόκκινο κρασί
3 Φύλλα δάφνης
3 Κόκκους μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
Ελαιόλαδο
50ml. Κόκκινο κρασί
3 Φύλλα δάφνης
3 Κόκκους μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά. Βράζουμε για 30 λεπτά.
- Αδειάζουμε το φαγητό στη γάστρα και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 2 1/2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: