ΥΛΙΚΑ
250γρ. Κάστανα βρασμένα και πολτοποιημένα
100ml. Κρέμα γάλακτος
50γρ. Βούτυρο σε κομμάτια
500γρ. Σοκολάτα πικρή
Κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Κάστανα βρασμένα και πολτοποιημένα
100ml. Κρέμα γάλακτος
50γρ. Βούτυρο σε κομμάτια
500γρ. Σοκολάτα πικρή
Κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τα κάστανα να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και μετά πλάθουμε μπαλάκια.
- Τα βάζουμε 5 λεπτά στη κατάψυξη. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Περνάμε μία μία τις τρούφες από τη σοκολάτα και μετά από το κακάο.
- Όταν σταθεροποιηθεί η σοκολάτα τις βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: