ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
Μπαχάρι
Ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
5 Πατάτες κομμένες
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Αλάτι
Μπαχάρι
Ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
5 Πατάτες κομμένες
3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε νερό τόσο όσο να σκεπάζει το κρέας και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα. Προσθέτουμε τη ντομάτα τα μπαχαρικά, αλάτι και ρίχνουμε τις πατάτες και τα καρότα, προσθέτουμε νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλη μία ώρα.