ΥΛΙΚΑ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα τριμμένη
1 Φλιτζάνι βούτυρο
1 1/2 Φλιτζάνι ζάχαρη
4 Αβγά
2 βανίλιες
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
3/4 Φλιτζανιού γάλα
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα τριμμένη
1 Φλιτζάνι βούτυρο
1 1/2 Φλιτζάνι ζάχαρη
4 Αβγά
2 βανίλιες
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
3/4 Φλιτζανιού γάλα
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με την αμυγδαλόψιχα και το αλάτι.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά.
- Συμπληρώνουμε τα αβγά και τις βανίλιες συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό. Και σταδιακά το μείγμα αλευριού μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: