ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ακτινίδια ώριμα
400γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ακτινίδια ώριμα
400γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι του καφέ νερό, τη βανίλια και τη ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν.
- Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Άμα βγάλει αφρό τον αφαιρούμε με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: