ΥΛΙΚΑ
250γρ. Ρύζι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας κουκουνάρι
2 Κουταλιές σούπας σταφίδες
2 Καρότα τριμμένα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Ρύζι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας κουκουνάρι
2 Κουταλιές σούπας σταφίδες
2 Καρότα τριμμένα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το ρύζι.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό τόσο να σκεπάζει το ρύζι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει το ρύζι σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 15 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να βράσει το ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: