ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα τέσσερα
3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
400ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα γλυκιά
Τσίλι
100γρ. Τριμμένο πεκορίνο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα τέσσερα
3 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
400ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Πάπρικα γλυκιά
Τσίλι
100γρ. Τριμμένο πεκορίνο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πολτό σκόρδου.
- Βάζουμε το κρέας και το σοτάρουμε πολύ καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και ανακατεύουμε, σβήνουμε με το κρασί. Αλατίζουμε και ρίχνουμε τα μπαχαρικά. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μία ώρα σχεδόν μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.
- Όταν το φαγητό είναι έτοιμο ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά να σιγοβράσει να δέσει η κρέμα.
- Σβήνουμε το μάτι και ρίχνουμε το πεκορίνο.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας ή με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: