ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα κανέλα
Μπαχάρι
Μπούκοβο
Πάπρικα
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα κανέλα
Μπαχάρι
Μπούκοβο
Πάπρικα
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε το πελτέ ντομάτας και ρίχνουμε τα μπαχαρικά, τα ψιλοκομμένα ντοματάκια. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό, αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε για 1 1/2 ώρα, ίσως και λιγότερο μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.
- Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: