Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Καστανό ρύζι για ριζότο
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
200γρ. Κασέρι τριμμένο
100γρ. Μετσοβόνε τριμμένο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Λίτρο ζωμό κοτόπουλο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
200ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρό ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το ζωμό από λίγο κάθε φορά, όταν το απορροφήσει το ρύζι προσθέτουμε και πάλι και ανακατεύουμε. 
  • Λίγο πριν να είναι έτοιμο το ρύζι προσθέτουμε τα τυριά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: