ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
1 Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
10 Φέτες γκούντα
10 Φέτες παστουρμά
1/2 Λίτρο γάλα
2 Αβγά
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
1 Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
10 Φέτες γκούντα
10 Φέτες παστουρμά
1/2 Λίτρο γάλα
2 Αβγά
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα.
- Στρώνουμε τις φέτες της γκούντας, το παστουρμά τις πιπεριές, τις φέτας τις ντομάτας και σκεπάζουμε με τη τριμμένη γραβιέρα. Στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα.
- Γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων που περισσεύουν προς τα μέσα και με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τη πίτα σε κομμάτια. Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε τη πίτα. Την αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 45 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν τη κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: