ΥΛΙΚΑ
400γρ. Μαραγαρίνη
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
500γρ. Φέτα τριμμένη
250γρ. Γιαούρτι
1 Ποτήρι γάλα
5 Αβγά
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Μαραγαρίνη
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
500γρ. Φέτα τριμμένη
250γρ. Γιαούρτι
1 Ποτήρι γάλα
5 Αβγά
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε τη μαργαρίνη και αλείφουμε ένα ταψάκι.
- Απλώνουμε δύο φύλλα τα πασπαλίζουμε με φέτα.
- Τα μαζεύουμε προς την άκρη του ταψιού και τα κάνουμε πλισέ, συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
- Τη μαργαρίνη που έχει περισσέψει τη ρίχνουμε από πάνω. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τα αβγά, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο.
- Περιχύνουμε τη πίτα και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: