Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Μαραγαρίνη
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
500γρ. Φέτα τριμμένη
250γρ. Γιαούρτι
1 Ποτήρι γάλα
5 Αβγά
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε τη μαργαρίνη και αλείφουμε ένα ταψάκι.
  • Απλώνουμε δύο φύλλα τα πασπαλίζουμε με φέτα.
  • Τα μαζεύουμε προς την άκρη του ταψιού και τα κάνουμε πλισέ, συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
  • Τη μαργαρίνη που έχει περισσέψει τη ρίχνουμε από πάνω. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τα αβγά, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο.
  • Περιχύνουμε τη πίτα και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: