Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
300γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
100γρ. Φέτα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο
Δενδρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Τα αφαιρούμε από τη κατσαρόλα, συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τη μουστάρδα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ταμπάσκο και το δενδρολίβανο μισό ποτήρι νερό και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία με κλειστή τη κατσαρόλα για 45 λεπτά.
  • 10 Λεπτά πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά ρίχνουμε τα μανιτάρια και τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: