ΥΛΙΚΑ
1500γρ. Μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
400γρ. Γίγαντες βρασμένους
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
500γρ. Ψιλοκομμένες ντομάτες
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1500γρ. Μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
400γρ. Γίγαντες βρασμένους
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
500γρ. Ψιλοκομμένες ντομάτες
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κρέας. Ρίχνουμε τα καρότα, το πολτό σκόρδου και τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τους γίγαντες, την ντομάτα και νερό τόσο όσο να τα σκεπάζει.
- Σιγοβράζουμε για μία ώρα και μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψί, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς. Όταν είναι έτοιμο πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: