ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
500γρ. Συκωτάκια
150γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
500γρ. Συκωτάκια
150γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα συκωτάκια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε μία κουταλιά σούπας βούτυρο, βάζουμε τα συκωτάκια, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη και τα τηγανίζουμε.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε τα μισά μακαρόνια, πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και στρώνουμε τα συκωτάκια σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με τη μισή παρμεζάνα που έμεινε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά βάζουμε την υπόλοιπη παρμεζάνα και περιχύνουμε το φαγητό. Λιώνουμε το βούτυρο που μας έμεινε και το ρίχνουμε πάνω από το φαγητό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.