ΥΛΙΚΑ
2 Φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
Πάπρικα
1 1/2 Φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
1 1/2 Ζωμό κοτόπουλο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
500γρ. Λιγκουίνι
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
Πάπρικα
1 1/2 Φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
1 1/2 Ζωμό κοτόπουλο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
500γρ. Λιγκουίνι
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά. Το αφαιρούμε από το τηγάνι.
- Μέσα στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το γάλα, το ζωμό και το πολτό σκόρδου.
- Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τα λιγκουίνι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνουν al δεντε.
- Στο τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τη παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα κομμάτια του κοτόπουλου και το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: