ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
200γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
2 Πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
200γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
2 Πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, και τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε.
- Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε 5 λεπτά να πιουν τα υγρά τους. Βάζουμε το βούτυρο, και προσθέτουμε το λουκάνικο.
- Αφήνουμε 10 λεπτά να σιγοβράσουν. Προσθέτουμε το κρασί. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: