ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 1/2 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Ξύλο κανέλα
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 1/2 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Ξύλο κανέλα
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας και τις ντομάτες.
- Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τη κανέλα και τη ζάχαρη, 2 ποτήρια νερό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα φασολάκια, τον μαϊντανό, λίγο αλάτι ακόμη και αν χρειάζεται συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.
- Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 40 λεπτά, προσέχοντας που και που μη σωθεί εντελώς το νερό. Στο τέλος πρέπει να έχουμε μία δεμένη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: