Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΣΟΥΦΛΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
250γρ. Τυρί κρέμα
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε βουτυρώσει.
  • Αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το τυρί κρέμα, περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα,
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: