ΥΛΙΚΑ
250γρ. Τυρί κρέμα
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά. Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε βουτυρώσει.
- Αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το τυρί κρέμα, περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα,
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: