ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά διάφορα χόρτα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά διάφορα χόρτα
1 Κρεμμύδι τριμμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα χόρτα και τα κόβουμε.
- Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για μία ώρα το λιγότερο.
- Ανακατεύουμε το χόρτα με όλα τα υπόλοιπα υλικά να γίνουν χυλός όχι πολύ πηχτός.
- Παίρνουμε με ένα κουτάλι μικρές ποσότητες από το χυλό και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Σερβίρουμε το ορεκτικό μας ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: