ΥΛΙΚΑ
150γρ. Μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
150γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ. Καστανή ζάχαρη
1 Βανίλια
2 Αβγά
170γρ. Αλεύρι
10γρ. Μπέικιν
3 Κουταλιές σούπας κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
150γρ. Μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
150γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ. Καστανή ζάχαρη
1 Βανίλια
2 Αβγά
170γρ. Αλεύρι
10γρ. Μπέικιν
3 Κουταλιές σούπας κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε φούρνο μικροκυμάτων και την ανακατεύουμε να γίνει λεία.
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα και μόλις ενσωματωθούν ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το κακάο. Προσθέτουμε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα με τα αβγά και ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα.
- Βουτυρώνουμε μία φόρμα και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: