ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες ή άλλο ζυμαρικό
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
350γρ. Μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
100γρ. Μπέικον σε φέτες
150γρ. Γκούντα σε φέτες
Αλάτι
250ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες ή άλλο ζυμαρικό
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
350γρ. Μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
100γρ. Μπέικον σε φέτες
150γρ. Γκούντα σε φέτες
Αλάτι
250ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
- Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και τα μανιτάρια.
- Τ απλώνουμε πάνω από τις πένες. Από πάνω τους στρώνουμε το μπέικον και από πάνω τις φέτες το τυρί. Σ ένα μπολ βάζουμε τ αβγά, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε καλά με το σύρμα και με το μείγμα περιχύνουμε το φαγητό.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.