ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδο
100γρ. Καρυδόψιχα
300γρ. Μπαγιάτικο ψωμί
100ml. Ελαιόλδαο
3 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδο
100γρ. Καρυδόψιχα
300γρ. Μπαγιάτικο ψωμί
100ml. Ελαιόλδαο
3 Κουταλιές σούπας ξίδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει.
- Αφού μουλιάσει το στήβουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ με το πολτό σκόρδου και τη καρυδόψιχα. Τα χτυπάμε καλά.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι, αν είναι πολύ πηχτό συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο. Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι και το χτυπάμε για λίγο ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: