ΥΛΙΚΑ
4 Χοιρινές μπριζόλες
1 Κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουτάκι μπύρα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Χοιρινές μπριζόλες
1 Κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κουτάκι μπύρα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα ταψί και γύρω τους τις πατάτες.Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Βάζουμε το βούτυρο σε κομματάκια πάνω από τις πατάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Όταν ροδίσει το κρέας το γυρίζουμε πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πιει τα υγρά του.