ΥΛΙΚΑ
500γρρ. Κορν φλάουρ
200γρ. Βούτυρο μαλακό
1 Γάλα ζαχαρούχο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρρ. Κορν φλάουρ
200γρ. Βούτυρο μαλακό
1 Γάλα ζαχαρούχο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με το βούτυρο πολύ καλά.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά τον κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
- Ανοίγουμε φύλλο πάχους 0,5εκ και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια με ένα ποτήρι κρασιού. Τη ζύμη που περισσεύει την ζυμώνουμε πάλι και κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει η ζύμη. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου. Με μία οδοντογλυφίδα τρυπάμε τα μπισκότα στο κέντρο και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα. Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: