ΥΛΙΚΑ
4 Ποτήρια νερό
Ελαιόλαδο
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 1/2 Κριθαράκι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Ποτήρια νερό
Ελαιόλαδο
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 1/2 Κριθαράκι
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το ελαιόλαδο, τις ντομάτες, το πελτέ, το σέλινο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει βράση. Τότε ρίχνουμε το κριθαράκι αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να γίνει το κριθαράκι. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: