ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι σπορέλαιο
1 Ποτήρι ζάχαρη
400γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
3 Ποτήρια νερό
2 Ποτήρια ζάχαρη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ποτήρι σπορέλαιο
1 Ποτήρι ζάχαρη
400γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
3 Ποτήρια νερό
2 Ποτήρια ζάχαρη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε τα φύλλα τσαλακωμένα και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά να πάρουν χρώμα. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το φύλλο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά να πάρει χρώμα.
- Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 10 λεπτά. Περιχύνουμε την κρύα πίτα και το ζεστό σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: