Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΑΒΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ
6 Φέτες ψωμί
2 Αβγά
1/2 Κούπα γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Πρέζα αλάτι
1 Βανίλια
Κανέλα
Βούτυρο
Μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και τη κανέλα. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι.
  • Βουτάμε στο μείγμα τις φέτες του ψωμιού και το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε με μέλι αν θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: