ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αλεύρι μαλακό
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
550γρ. Μαργαρίνη
1 Κάψουλα βανίλιας
4 Αβγά
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό αλεύρι μαλακό
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
550γρ. Μαργαρίνη
1 Κάψουλα βανίλιας
4 Αβγά
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με τον κρόκο.
- Προσθέτουμε το μείγμα των αβγών στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε καλά.
- Αποσύρουμε το κάδο από το μίξερ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη.
- Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μία ώρα και κατόπιν πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: