ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό συκωτάκια πουλερικών
250γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό συκωτάκια πουλερικών
250γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε τα συκωτάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε τα ντοματάκια αλάτι και πιπέρι και 1 κρασοπότηρα νερό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: