ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε φέτεςΕλαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Σφηνάκι τσίπουρο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Δεντρολίβανο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Βάζουμε το κρέας και το σεντρολίβανο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με το τσίπουρο.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το κρασί και το θυμάρι και περιχύνουμε το φαγητό.
- Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για μία ώρα. Που και που κοιτάμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
- Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι και αρακά βρασμένο ή πατάτες τηγανιτές.