ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 Κουταλιές σούπας κονιάκ
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
5-6 Τριμμένες φρυγανιές
Πάπρικα γλυκιά
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά πολύ καλά. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Πλάθουμε μακρόστενους κεφτέδες και τους αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 20 βαθμούς για 30 λεπτά στον αέρα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: