ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες
350γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, να μείνουν al dente, και τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Σε πυρίμαχο σκεύος σκεύος βάζουμε τα ζυμαρικά, το μπέικον, τα μανιτάρια αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό απλώνουμε τα τριμμένα τυριά και λίγο κομματάκια βούτυρο. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: