500γρ. Πένες
500γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
200γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
330ml. Κρέμα γάλακτος
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε μέσα τα ζυμαρικά.
- Βάζουμε το τυρί και το ζαμπόν και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε τη πιπεριά και την πάπρικα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: