ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κανταϊφι
300γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
300γρ. Γραβιέρα τριμμένη
50γρ. Σαλάμι αέρος σε λεπτές φέτες
6 Αβγά
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο και λίγο ακόμη για το σκεύος
Ρίγανη
Πάπρικα καπνιστή
1 Λίτρο γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξάνουμε το κανταϊφι και το μεταφέρουμε σε μπολ. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα αβγά και το γάλα.
- Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τη μισό κανταϊφι, απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι.
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
- Περιχύνουμε το φαγητό και το αφήνουμε για 1 ώρα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: