ΥΛΙΚΑ
2 Πορτοκάλια αλεσμένα στο multi
250ml. Χυμό πορτοκάλι
400γρ. Αλεύρι
120ml. Ηλιέλαιο
200γρ. Ζάχαρη
2 Αβγά
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
Λίγη κουβερτούρα κομμένη σε κυβάκια
3 Κουταλιές σούπας μαρμελάδα πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το ηλιέλαιο με τη ζάχαρη πολύ καλά, τουλάχιστον για 10 λεπτά, προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το ρίχνουμε στο μίξερ, συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα του κέικ και αδειάζουμε το μείγμα. Βάζουμε τη μαρμελάδα περιμετρικά του γλυκού και προσθέτουμε τα κυβάκια κουβερτούρας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά.
- Εάν θέλουμε όταν σερβίρουμε μπορούμε να πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: