ΥΛΙΚΑ
120γρ. Γκούντα τριμμένη
80γρ. Ψωμί του τοστ θρυμματισμένο
30γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3 Αβγά χωρισμένα
300ml. Γάλα
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το γάλα και τη μουστάρδα και μόλις πάρει βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Σε τηγάνι βάζουμε το ψωμί και το αφήνουμε να πάρει λίγο χρώμα.
- Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με το τριμμένο τυρί.
- Προσθέτουμε το μείγμα με το γάλα, το ψωμί και τη μαρέγκα σε δόσεις και ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε λίγο τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: