Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΝΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ

 ΥΛΙΚΑ

500γρ. Πένες

500γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια

200γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο

330ml. Κρέμα γάλακτος

1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

Πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε μέσα τα ζυμαρικά.
  • Βάζουμε το τυρί και το ζαμπόν και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε τη πιπεριά και την πάπρικα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: