ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο
250γρ. Μανιτάρια λευκά
50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Κουτί γάλα εβαπορέ
100γρ. Μπέικον
1 Πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο
250γρ. Μανιτάρια λευκά
50γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Κουτί γάλα εβαπορέ
100γρ. Μπέικον
1 Πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Τα απλώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και προσθέτουμε τη γραβιέρα, το μπέικον ψιλοκομμένο, τα μανιτάρια κομμένα στα 4, την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες και αλατοπιπερώνουμε.
- Περιχύνουμε το φαγητό με το γάλα.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: