ΥΛΙΚΑ
250γρ. Κιμά σόγιας
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
7-8 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λάδι για το τηγάνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
500γρ. Τριμμένες ντομάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Κιμά σόγιας
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
7-8 Τριμμένες φρυγανιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λάδι για το τηγάνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
500γρ. Τριμμένες ντομάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τη σόγια σε ένα μπολ και το γεμίζουμε με νερό, μετά από 2 ώρες τη στραγγίζουμε πολύ καλά. Βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Πλάθουμε τα σουτζουκάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Σε ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τη τριμμένη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: