ΥΛΙΚΑ
4 Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
3 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ξεπλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και το αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε το κρέας στο ταψί μαζί με τις πατάτες τις οποίες έχουμε αλατοπιπερώσει. Προσθέτουμε το λάδι και τη μαργαρίνη και και ψήνουμε για 40 λεπτά.
- Βγάζουμε κρέας και πατάτες σε μία πιατέλα και κόβουμε το κρέας σε ροδέλες, το κρατάμε ζεστό.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζουμί από το ταψί σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Περιχύνουμε το κρέας και τις πατάτες και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: