ΥΛΙΚΑ
3-4 Μοσχαρίσιες μπριζόλες
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3-4 Μοσχαρίσιες μπριζόλες
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις μπριζόλες. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Βάζουμε το λάδι σ ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει και βάζουμε τις μπριζόλες χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν πάρουν χρώμα τις γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα περιχύνουμε τις μπριζόλες, σκεπάζουμε το τηγάνι και τις αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια θερμοκρασία πάντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: